Adakah ini BLOG?

ok.. snanye aku xtau ye.. ni blog atau ape2.. aku pakai hentam je..
aku merasekan aku nk ade blog.. so ini blog aku..
tp sbenanye aku xtau pon blog tu ape.. aku tgk org lennye blog lebey kurg tmpt dorg nk tulis2 la.. so, ni tempat tulis2 aku.. almaklum la..pokok asek kene tebang je kalau kite dok beli buku.. so, bole 2lis kat snie, aku pon tulis la.. tp aku xnamekan ni blog.. aku namekan ini, "BUKU CONTENG - CONTENG"..

Wednesday, April 29, 2009

hehe~da lame xpost baru..

salam..

huhu~agak da lame update blog..
so tgn pon tringin nk post baru..
huhu~

nape da lame xupdate blog??
hmm..nice soalan..sibuk yang..
keje..lgpn xde story nk dkongsi bersame..

habis tu xkan la xde post baru langsung??
haha~hmm..nnt la..wat mase skg mmg xde lg..
xpe..xlame lg kua r tu post baru..
skg nie pn tgh kolect2 cerita..
harap sabar ye..
tunggu~

so, pe perancangan tok blog nie??
hmm..wat mase nie..blog ni tuk memaparkan kisah peribadi kot..
huhu~maybe not..hehe~my personal is not to publish..
huhu~maybe blog nie just tok berkongsi cerita..
haha~snanye blom de pape prancangan tok blog nie..
hehe~jgn marah ye..

erk!!bestu nape wat blog nie??
hmm..sperti yg saye dah bgtau sblm nie..
blog ni saye bwat sbb sya pn nk ade blog..
cam org len gak..sile refer post saye yg mule skali ye...

hmm..ok la..sy da ngantok nie..
sok keje..kene wat sale kat lua..
so,saye tdo dlu ye..
hehe~
salam..

Monday, April 20, 2009

...

.....

Sunday, April 19, 2009

KERJA

aku hari2 kerje..kengkadang busan gak.. hmm.. aku adelah seorang promoter ataupn salesman di salah sebuah kedai barangan elektrik yg termasyur di seluruh dunia.. (jangan pecaye..plisss)
aku da stat keje situ sejak bulan 10 taun lepas (2008)..skg da bulan april 2009.. mksudnye aku dah keje kt sane dalam lingkungan 6 bulan la.. masalahnye aku da busan keje kat situ..

ape masalahnye??
aku stat keje pkul 10 pg..dan abes kul 10 malam..mule2 keje 2 agak ok r.. sbb keje nye duduk je...mase tu aku jge outlet klang..tp skng da kene transfer ke outletr meru bermula blan 1 yg lepas.. tp lame kelamaan jiwa aku macam da xbole nk serasi ngan kerja aku..mane x nye..aku ni bkan jenis suke duk diam.. tp keje aku kene duk diam2.. ade kastemer baru la bole bgerak..klau x keje aku ape?? pasti nye TIDUR.. haha~xpun aku online tenet... men chatting.. on masepes.. dan melayan game need for speed.. mule2 sronok r dapat rlex je..tp lame kelamaan..aku da jem.. seb bek xde roti.. klau x da abis roti tu aku sapu ngan jem.. huhu~

Xkn pasal 2 je??
huhu~ade pasal len lagi..antare nye adalah CUTI!! huhu~ aku cuti x menentu.. tp klau ikot jadual cuti aku ari senin.. tp ade ape cuti ari senin?? mmber pn xde.. sume ade klas ataupn bekeje.. last2 keje gak r ari senin 2.. disebabkan aku cuti ari senin la menyebabkan aku slalu ponteng keje tym sab2 ahad.. padan muke ko.. bukan pe.. kompm2 sabtu ahad banyak program.. adess.. sori r bos..

pas2 ade r sbb2 len lagi..tp malas nk cite.. nnt jd mengumpat lak..
huhu~ xmo aku ngumpat.. hmm tp xkesah la.. aku still akan bekeje.. cari duit.. insyaAllah dah cukup dwit bole aku wat smbung blaja kan.. xgitu??

ok r..smpai sini je.. jumpe lagi..

Saturday, April 18, 2009

ITULAH AKU

assalamualaikum....

adess..first tym nk wat bende ni...gabra gak sbb xtau nk 2lis ape..
haha~buts its owkey..

so..lets start...
ok...nme aku Adib Adam Bin Jamil... aku dlahirkan pd tggal 3 september 1988 di HBKL.. hmm..
Abahku bernama Jamil Bin Anang manakala emakku bernama Hamidah Binti Hassan.. aku kini berusia 21 taun (2009).. skg nie menetap di rumah keluarga ku di Klang..

Aku~
huhu~seorg yg ntah hape2.. muahahaha~ adess btol la..hmm.. aku ni camne ye?? korg tau x?? aku xtau la camne nk bgtau korg pasal aku..huhu~ ade yg kate aku ok..ade yg kate x ok.. ade yg kate aku nie gile..dan ade yang kate aku ni happy je.. tp ape pn yg korg kategorikan aku, aku x kesah..sbb korg yg kenal ngan aku.. so tepulang pada masing2 la.. klau nk cite aku best, ade yang kate xbest.. nk cite aku xbest, ade yg kate aku best..muahahahaha~ pandai2 korg la.. korg kan de besar.. so, kenali daku..

nape aku wat blog???
aku wat blog sbb tringin gak nk ade blog..xkn korg je nak ade blog.. aku nk gak.. haha~ so, saje je wat blog nie..mgkin skg bertujuan saje2..lepas nie, sape tau...huhu~

Jadi??
jadi..2 je r stakat nie.. skg nie pn da pkul 2 pagi.. hmm.. aku tgh cari feeling nk tdo nie.. da ade feeling baru bole tdo..huhu~

ok r sume..stakat sini je ttg AKU.. de mase aku smbg lagi..
sekian...